Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  82937 
Time Type: Full Time


Er du interesseret i en karriere, der kombinerer transport med administrative opgaver? Trives du i et miljø, der er præget af handling og engagement, og hvor du virkelig kan sætte dit præg? Så er denne mulighed som administrativ assistent hos DSV XPress lige noget for dig.

Om os:
Du bliver en del af en af Danmarks største logistikvirksomheder, hvor ambitionerne er store, og hvor vi altid samler på de dygtigste kollegaer. Vores afdeling er kendetegnet ved et positivt og uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, karriereudvikling, spændende arbejdsopgaver og tæt sparring med dygtige og erfarne kolleger. Vi tilbyder XPress løsninger i et globalt netværk og består af 31 kollegaer, der årligt håndterer mere end 3 millioner sendinger til og fra hele verden. Vi ånder for godt købmandskab og for at levere god service til alle vores kunder.

Dine ansvarsområder:
Som administrativ assistent vil du få en central rolle, hvor du er med til at sikre, at vores kunders oplevelse er i top fra start til slut. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Kontering af leverandørfakturaer – hvor præcision og omhyggelighed er nøgleord.
  • Dialog med kurerselskaberne – både nationalt og internationalt, hvilket kræver gode kommunikationsevner og evnen til at navigere i et alsidigt arbejdsmiljø.
  • Afregning og controlling af fakturaer – hvor dine analytiske evner og sans for detaljer kommer i spil.


Dine kvalifikationer:
Der er mange veje til at trives i denne stilling. Vi ser gerne, at du har erfaring med lignende opgaver, men det vigtigste er, at du har en analytisk tilgang og er omhyggelig i dit arbejde. Din evne til at lære og arbejde struktureret er afgørende for succes i rollen. Vi værdsætter forskellighed og tror på, at forskellige baggrunde og erfaringer bidrager til et stærkere team.

Desuden har du et godt kendskab til Microsoft Office-pakken, særligt Excel. Det er vigtigt, at du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt på højt niveau, da du vil kommunikere med både nationale og internationale partnere.Til sidst, apprecierer vi en positiv indstilling, smil og gensidig respekt i vores sociale fællesskab.

Hvad du kan forvente af os:
Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og en positiv arbejdskultur, hvor vi tror på, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource. Ud over dette vil du have adgang til en række kurser og træningsprogrammer, der vil hjælpe med at styrke dine færdigheder og karriereudvikling. Du vil blive en del af et dedikeret team, hvor der er fokus på åben kommunikation og samarbejde.

Noget for dig?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Senior Team Lead Bruna Padovan, på +45 31354613 eller Tatiana Maul, på +45 23926615. Vi behandler ansøgninger løbende, så hvis det lyder som noget for dig, så søg stillingen via linket hurtigst muligt. 
Vi ser frem til at høre fra dig.


 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på omtrent 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Apply now