Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  73866 
Time Type: Full Time

Til DSV´s UK afdeling i Hedehusene søger vi en Administrativ speditørassistent, gerne med kendskab til Vejtransport. (Mulighed for ansættelse på nedsat tid)

Vil du være en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed – hvor vores ambition er også at være én af Danmarks allerbedste arbejdspladser?

Vi søger en ny kollega, der kan være med til at sikre vores høje kvalitets- og serviceniveau. Du vil blive en del af et team på 10 kollegaer, hvor vi dagligt har fælles fokus på trivsel, holdånd, optimeringer og effektiviseringer.


Du vil få ansvaret for en række administrative opgaver
Omdrejningspunktet i din arbejdsdag vil være fakturering samt afregning til kunder og vognmænd. Derudover vil du i samarbejde med disponenterne få ansvaret for;

  • Advisering samt oprettelse af bookinger for faste kunder
  • Være i tæt dialog med vores bogholderi omkring betalinger mv.
  • Diverse administrative opgaver, især rutineopgaver for vores større kunder som vil foregå i forskellige portaler/systemer


Hos DSV får du dygtige kollegaer, som du kan sparre med, og du bliver en del af en meget uformel og positivt miljø, hvor vi bakker hinanden op og har det sjovt - også når vi har travlt.


Disciplineret og systematisk profil med styr tingene

Du trives godt i et miljø, hvor der er mange tråde, der skal samles, og dit overblik gør, at du kan træffe selvstændige beslutninger inden for dit ansvarsområde. Du er disciplineret, effektiv og grundig. Du sætter en ære i, at alle detaljer er på plads, og går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde. Generelt er du fortrolig med brugen af IT, og har nemt ved at sætte dig ind i nye områder.

Vi søger:

  • En profil , gerne med kendskab til spedition/shipping
  • Erfaring fra en lignende stilling som administrativ blæksprutte
  • Behersker IT på bruger niveau
  • Behersker dansk, engelsk og gerne tysk i skrift og tale
  • Sætter en ære i at tingene gøres rigtigt første gang
  • Mulighed for ansættelse på nedsat tid


Vil du med på holdet ?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Traffic Manager Mads Harboe Nicolajsen på mobil +45 4087 1159


Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.

Opstart hurtigst muligt, men vil også gerne have den rigtige profil.


Bliv en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed

Vi er den største transport- og logistikvirksomhed i Danmark og den 3. største transport- og logistikvirksomhed i verden. Du bliver en del af en international og handlekraftig koncern, som drives frem af viljen til vækst og modet til forandringer. Dagligdagen er præget af et fokus på vækst, udvikling og gode resultater.

 

 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Apply now