Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Nummer:  82656 
Deltid / Fuldtid: Full Time

 

 

 

Kunne du tænke dig at udvikle din karriere i transport og logistik som en del af et stærkt team, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen?

 

Vi tilbyder dig et alsidigt job, hvor du som disponent er inde over alle speditionsprocesserne fra start til slut. Derfor får du også et stort, selvstændigt ansvar for din egen hverdag, som byder på spændende udfordringer i et team med gode udviklingsmuligheder, og hvor nytænkning altid er velkommen. Hvis du vil bidrage til vores fremtid og videre vækst, så vil vi gerne investere i din udvikling. 

 

Bliv en del af et team med god ballast

Hos DSV har vi travlt med at vokse, men vi har stadigvæk begge ben på jorden. Det mærker du hurtigt i vores distributionsafdelingen, hvor vi har ansvar for den daglige disponering af kunders stykgodsforsendelser på Sjælland. Hver især er vi gode til at tilrettelægge vores egen arbejdsdag, men samtidig har vi det sjovt sammen, og vi er gode til at sparre på tværs. Vi er sikre på, at du vil falde godt til hos os, og vi glæder os til at byde dig velkommen. 

 

Vi har selvstændigt ansvar for vores daglige opgaver, og vi værdsætter kolleger, der har lyst til at tænke anderledes og dykke ned i spændende opgaver. 

Nytænkning og tillid er centralt her. Vi stoler på, at du og dine kolleger kan tage de rette beslutninger og få varerne frem til tiden. Og har du gode ideer til, hvordan vi kan gøre tingene hurtigere og smartere, så siger du bare til.

 

Få ansvar for dine egne disponeringsprocesser

Hos os vil dit primære ansvar være at håndtere disponeringsprocesser fra A til Z, for at få pakker og paller fra A til B. I dagligdagen vil du opleve at være i kontakt med både kolleger, kunder, chauffører og vognmænd for at sikre, at godset altid kommer de rigtige steder hen inden for de satte tidsrammer.  

 

Helt konkret vil du:

 • Modtage bookinger og planlægge spedition herefter
 • Efterse afregninger og omkostninger for at sikre korrekte priser
 • Tjekke om gods i terminalerne er til levering
 • Rapportere til din teamleder og bidrage med viden til udfordringer eller forslag til forbedringer.  

 

Kommunikative evner og et skarpt falkeblik

Det vigtigste er, at du brænder for branchen og har evnen til at overskue og strukturere mange forskellige arbejdsopgaver. Og så er det vigtigt, at du er super proaktiv, så du altid har en plan B klar, når tingene går anderledes end regnet med. 

  • Du er speditøruddannet, eller har en uddannelse inden for lager og logistik.
  • Du taler dansk, så du kan kommunikere fejlfrit med både kunder, chauffører, vognmænd og kolleger.
  • Har en god geografisk forståelse
  • Du lærer hurtigt, når det kommer til IT-systemer. 

 

Din succes i stillingen afhænger i høj grad af din evne til at skabe, udvikle og fastholde relationer internt såvel som eksternt, samt at kunne minimere tomkørsel og optimere driften af bilerne. Samtidig er det vigtigt, at du er proaktiv og i besiddelse af godt købmandskab, og så har du et udpræget informationsgen, så alle er opdateret på processerne. Jobbet kræver desuden, at du er struktureret, vedholdende og initiativrig, så du er i stand til at træffe de nødvendige beslutninger og udvise dømme- og handlekraft 

 

Skal din hverdag være hos os?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Traffic Manager Simon Madsen på +45 4320 3072. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt. 

 

 

 

 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på omtrent 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Apply now