Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Nummer:  82140 
Deltid / Fuldtid: Full Time

  

 

 

 

Vil du være med til at sætte dit præg på hverdagen i UK-afdelingen ved DSV Road i Horsens, er det dig vi søger.

DSV er Danmarks største transport- og logistikvirksomhed – hvor vores ambition er også at være én af Danmarks allerbedste arbejdspladser.

 

Vi søger en ny kollega, der kan være med til at sikre vores høje kvalitets- og serviceniveau. Du vil være en del af et team på 5 kollegaer, hvor vi dagligt har fælles fokus på trivsel, holdånd, og optimering af eksisterende såvel som nye opgaver. Vi bakker hinanden op og vi har det sjovt – også når vi har travlt.

 

Hvis du vil bidrage til vores fremtid og videre vækst, så vil vi gerne investere i din udvikling.

 

Du får ansvar for vores stykgods og partlæs transporter til UK

Vi har mange biler på vejene, så det stiller store krav til dig som disponent. Omdrejningspunktet i din arbejdsdag vil være disponering og optimering af bilerne samt flere sideløbende opgaver. Du vil have daglig kontakt til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer i Danmark såvel som vores gode kollegaer på kontorerne i UK.

Kvalitetsbevidst og idérig profil med styr tingene

Du trives godt i et miljø, hvor der er mange tråde, der skal samles, og dit overblik gør, at du kan træffe selvstændige beslutninger inden for dit ansvarsområde. Du er idérig og sætter en ære i, at alle detaljer er på plads og går ikke på kompromis med kvaliteten i dit arbejde.

Vi søger:

  • Erfaring med UK (ikke et krav)
  • Behersker IT på brugerniveau
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • En struktureret og kvalitetsbevidst person

 

Derudover skal du kunne træffe de nødvendige beslutninger og udvise dømme- og handlekraft. Og så gør det ikke noget, at du har humor og kan bidrage til en sjov og inspirerende hverdag.

 

Skal din hverdag være hos os?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Team Lead Sanne Rasmussen på 79 18 78 37. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.

 

Bliv en del af Danmarks største transport- og logistikvirksomhed

Vi er den største transport- og logistikvirksomhed i Danmark og den 5. største transport- og logistikvirksomhed i verden. Du bliver en del af en international og handlekraftig koncern, som drives frem af viljen til vækst og modet til forandringer. Dagligdagen er præget af et fokus på vækst, udvikling og gode resultater. 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på omtrent 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

 

Apply now