Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  76510 
Time Type: Full Time

 

 

Drømmer du om at være en nøgleaktør i udviklingen af DSV Roads nationale aktiviteter? Vi søger nu en passioneret Distributionschef til vores kontor i Hedehusene, der vil tage ansvar for den daglige ledelse og drift.
 
+80 biler og +8 medarbejdere
I rollen som Distributionschef i ØST for Sjælland og Øerne vil du rapportere direkte til vores General Manager, som har det landsdækkende ansvar. Du vil være den ansvarlige for mere end 80 biler i daglig drift, der dækker Sjælland, Lolland & Falster. Som en central del af ledergruppen for Distribution Danmark vil du have en unik mulighed for at præge retningen for en af vores mest betydningsfulde afdelinger.
 
Dine ansvarsområder inkluderer ledelse af en dedikeret gruppe på over 8-10 medarbejdere, der spænder fra disponenter og vognmandsdrift til kundeservice og økonomi. Vi søger en leder med minimum 5 års erfaring i en tilsvarende stilling og dokumenteret track record inden for dansk distribution.
 
Kompetent leder med en kundeorienteret tilgang
Vi forventer, at du er dygtig til at lede både kontorpersonale og chauffører/vognmænd. Din kundeorienterede tilgang og analytiske styrke vil være afgørende for succes i denne rolle. Erfaring med procesarbejde og optimering er afgørende, og din dybe indsigt i digitalisering og infrastruktur i forbindelse med et landsdækkende distributionsnetværk, vil være en stor fordel.
 

Som person vil du matche vores kultur godt, hvis du siger tingene som de er på en positiv måde. I DSV opmuntrer vi til en åben dialog, da vi tror på, at det både gavner vores forretning og vores relationer til hinanden.
 
Vores hverdag er præget af stor uforudsigelighed og mange deadlines. Derfor er du god til at omstille dig og har forståelse for, at vi i perioder af året løber ekstra hurtigt for at nå alle opgaver. Til gengæld tilbyder vi dig stor fleksibilitet, og vi lover dig, at vi har det sjovt, mens vi arbejder og sørger for, at vi kommer i mål med vores opgaver som et team
 
Vil du være med?
For den rette kandidat er der mulighed for at tage del i en spændende vækstrejse sammen med DSV Road. Er du klar til at gribe denne udfordring? Send din ansøgning og CV til os. Vi behandler ansøgninger løbende, og vi glæder os til at modtage din.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte General Manager Kim Hye på telefon 22 94 99 57

 

 

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is a dynamic workplace that fosters inclusivity and diversity. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. When you join DSV, you are working for one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. You’ll join a talented team of more than 75,000 employees in over 80 countries, working passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. DSV aspires to lead the way towards a more sustainable future for our industry and are committed to trading on nature’s terms.

We promote collaboration and transparency and strive to attract, motivate and retain talented people in a culture of respect. If you are driven, talented and wish to be part of a progressive and versatile organisation, we’ll support you and your need to achieve your potential and forward your career.

Visit dsv.com and follow us on LinkedInFacebook and Twitter.

 

 

Apply now