Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Nummer:  82661 
Deltid / Fuldtid: Part Time

 

 

 

DSV søger en medarbejder til arbejde eftermiddag og weekender på vores terminal i Over Jerstal

 

Om jobbet

 

På terminalen har vi gods på køl samt frost, og vi læsser fødevarer om til distribution i Danmark. Vi kunne godt bruge et par hænder til at hjælpe med losning og læsning trailere.
 

Arbejdsplanen vil være varierende, og aftales uge for uge.

Som hovedregel vil man arbejde mandag, torsdag og søndag. Mandag og torsdag i tidsrummet ca. 16-22 samt søndag ca. 16-21.

Hvem er du?

 

Vi søger en kollega der er fleksibel, mødestabil, god til at samarbejde og har mod på at lære nyt.

Erfaring fra lignende job på lager er en fordel, men det er ikke et krav. Derudover forventer vi du er over 18 år gammel, samt kan beherske dansk i skrift og tale.

 

Vi tilbyder

  • Gode kolleger
  • Grundig oplæring
  • Et job i en virksomhed i vækst
  • Løn efter overenskomst

Ansøgning:

Ansøgninger behandles løbende. Hvis du er interesseret i stillingen, så send gerne din ansøgning pvia linket, og har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mark Dammark pr. mail på mark.d.pedersen@dk.dsv.com.

 

 

 

 

 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på omtrent 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Apply now