Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  70809 
Time Type: Full Time

Nu har du en spændende mulighed for at blive en del af et ambitiøst team i en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Hos DSV Air & Sea i Hedehusene kan vi tilbyde dig et stærkt globalt netværk, gode udviklingsmuligheder og ikke mindst et tæt samarbejde med nogle af branchens dygtigste specialister indenfor Pharma og Healthcare. Vi mangler blot dig!  

 

Det går godt i DSV Healthcare. Så godt, at vi nu har behov for ekstra kræfter – og derfor vil udvide vores team af dygtige eksport luftfragtspeditører. Hos os bliver din vigtigste opgave at hjælpe producenter af lægemidler med deres luftfragtforsendelser rundt i hele verden. Du vil få din daglige gang på HQ i Hedehusene, hvor vi blandt andet kan tilbyde dig moderne træningsfaciliteter med alt det nye træningsudstyr og ikke mindst en kantine i verdensklasse, hvor vi dagligt bliver forkælet. Herudover vil du også løbende have individuelle udviklingssamtaler, da det er vigtigt for os, at du bliver ved med at trives i vores team.

 

Latter og en god stemning, er noget, du vil opleve hos os i løbet af din arbejdsdag. Vi trives godt i hinandens selskab – og vi vægter faglig sparring på tværs af teamet utrolig højt. Det betyder, at du vil blive en yderst værdsat kollega i et dedikeret og socialt velfungerende team, hvor vi alle stortrives med frihed under ansvar og rig mulighed for selv at være med til at præge vores hverdag. Vi har alle i teamet en bred kontaktflade til vores kunder, leverandører, agenter og kolleger i ind- og udland.

 

Med andre ord: Hos os får du mulighed for indflydelse, spændende arbejdsopgaver og karriereudvikling.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Daglig håndtering af lægemidler til luftfragt med et højt serviceniveau
 • Opsøgende kundekontakt og kundebesøg
 • Opfølgning over for kunder, Airlines, leverandører og lokalkontorer globalt
 • Afregning og afslutning af den enkelte transport

 

Teamplayer med stort servicegen, købmandskab & humor

Vores dagligdag er præget af et fokus på udvikling, gode resultater – og hvor der ofte er kort fra idé til handling. Vi udfordrer konstant status quo, således vi altid tilbyder vores kunder de bedst mulige transport- og logistikløsninger.

 

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du har lyst til at gøre en forskel og give kunden en god oplevelse - også når en forsendelse ikke går som planlagt. Du har et naturligt vinderinstinkt, tager tingene i opløbet og trives med struktur og overblik i dine opgaver. Derudover ser vi gerne, at du er:

 • Uddannet speditør med erfaring fra eksport luftfragt
 • Bekendt med GDP/Pharma, men dette er naturligvis ikke et krav
 • Taler og skriver engelsk på højt niveau
 • Effektiv, serviceminded og trives med en dynamisk hverdag
 • Detaljeorienteret og vant til at arbejde med SOP’er og procedurebeskrivelser
 • Viljestærk, engageret og proaktiv i din arbejdstilgang
 • En god kollega, der trives i et godt socialt fællesskab, hvor smil og gensidig respekt er et must

 

Lyder det interessant for dig?

Du er meget velkommen til at kontakte Manager, Susanne Rohde Edvardsen på +45 28159555 eller susanne.r.edvardsen@dk.dsv.com, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi afholder løbende samtaler, så hvis det lyder som noget for dig, så søg endelig stillingen via linket hurtigst muligt.

  

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

 

 

 

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is a dynamic workplace that fosters inclusivity and diversity. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. When you join DSV, you are working for one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. You’ll join a talented team of more than 75,000 employees in over 80 countries, working passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. DSV aspires to lead the way towards a more sustainable future for our industry and are committed to trading on nature’s terms.

We promote collaboration and transparency and strive to attract, motivate and retain talented people in a culture of respect. If you are driven, talented and wish to be part of a progressive and versatile organisation, we’ll support you and your need to achieve your potential and forward your career.

Visit dsv.com and follow us on LinkedInFacebook and Twitter.

Apply now