Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Nummer:  82119 
Deltid / Fuldtid: Full Time

 

 

 

Drømmer du om at lede en af landets bedste nationale disponentgrupper og være en nøgleaktør i udviklingen af DSV Roads nationale aktiviteter? Vi søger nu en passioneret Manager til vores kontor i Horsens, der vil tage ansvar for den daglige ledelse og drift.

 

75 biler og 10 medarbejdere

I rollen som Manager i Part- og Full load for Jylland & Fyn vil du rapportere direkte til vores General Manager, som har det landsdækkende ansvar. Du vil være den ansvarlige for mere end 75 biler i daglig drift, der dækker Jylland og Fyn. Som en central del af ledergruppen for Part- og Full load Danmark vil du have en unik mulighed for at præge retningen for en af vores mest betydningsfulde afdelinger.

 

Dine ansvarsområder inkluderer ledelse af en dedikeret gruppe på 10 medarbejdere, der spænder fra disponenter og vognmandsdrift til kundeservice og økonomi.

 

Kompetent leder med en kundeorienteret tilgang

Vi forventer, at du er dygtig til at lede både kontorpersonale og vognmænd, og at du har minimum 5 års erfaring i en tilsvarende stilling. Din kundeorienterede tilgang og analytiske styrke vil være afgørende for succes i denne rolle.

 

Som person vil du matche vores kultur godt, hvis du siger tingene som de er på en positiv måde. I DSV opmuntrer vi til en åben dialog, da vi tror på, at det både gavner vores forretning og vores relationer til hinanden.

 

Vores hverdag er præget af stor uforudsigelighed og mange deadlines. Derfor er du god til at omstille dig og har forståelse for, at vi i perioder af året løber ekstra hurtigt for at nå alle opgaver. Til gengæld tilbyder vi dig stor fleksibilitet, og vi lover dig, at vi har det sjovt, mens vi arbejder og sørger for, at vi kommer i mål med vores opgaver som et team

 

Vil du være med?

For den rette kandidat er der mulighed for at tage del i en spændende vækstrejse sammen med DSV Road. Er du klar til at gribe denne udfordring? Send din ansøgning og CV til os. Vi behandler ansøgninger løbende, og vi glæder os til at modtage din.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte General Manager Thomas Johansen Wexøe på telefon 25447344.

 

 

 

 

 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på omtrent 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Apply now