Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  76807 
Time Type: Full Time


Vil du være med til at sætte dit præg på udviklingen i projekten og DSV Air & Sea A/S. Vi søger nu en dygtig Senior Team Lead, med et kommercielt mindset og med fokus på at levere innovative løsninger, der bidrager til en bæredygtig fremtid. Du skal lede og styrke vores team, der fokuserer på Site og Return Logistics. Kan du nikke genkendende til, både at ville gøre en forskel for vores kunder, og for vores medarbejdere, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Ledelse, teamwork & optimering
Du bliver ansvarlig for vores Project Logistics team, der tæller 3 dedikerede medarbejdere. I vores afdeling værner vi både om vores kollegaer og kunder. Vi har stort fokus på arbejdsglæde i dagligdagen og vi er enige om at det skal være sjovt at gå på arbejde, så præsterer vi alle bedst. Det bliver din opgave at sikre den fortsatte trivsel og udvikling af teamet, så fastholdelse og videreførelse af den gode service og vækst er en selvfølge. Vi hjælper kunderne med alle former for transporter på tværs af DSV, primært med fokus på vej og sø, der spænder fra standard til out of gauge.

Af primære opgaver kan nævnes: 

 • Ledelse og udvikling af et dygtigt team af speditører 
 • Identificere forretningsmuligheder inden for vores nicheprodukt
 • Planlægning og gennemførelse af projekter og automatisere processer
 • Samarbejde og udvikling med kunder, leverandører og dine kolleger på tværs af DSV
 • Bidrage til at udvikle og implementere strategier for forretningsvækst
 • Ansvar for eget budget


Teamplayer med købmandskab og gåpåmod
Du har en baggrund som speditør, men erfaringen indenfor projekt er ikke en nødvendighed. Har du allerede erfaring med ledelse, er det en fordel, men det vigtigste er, at du har interesse for mennesker, det at drive god ledelse og skabe en sund forretning.

Derudover vægter vi, at du: 

 • Erfaring som speditør, gerne inden for road eller sø
 • Erfaring med ledelse og udvikling af teams
 • God forståelse for interne og eksterne processer
 • Stærkt kommercielt mindset og evne til at identificere forretningsmuligheder
 • Fremragende kommunikations- og samarbejdsevner
 • Positiv attitude og evne til at arbejde i et dynamisk miljø


Vi tilbyder
En ledende rolle med eget ansvarsområde i en global virksomhed
Mulighed for faglig udvikling og vækst
En dynamisk arbejdskultur med dedikerede kollegaer
Dit eget ansvarsområde, hvor du driver forretningen
 

Plads til begejstring og udvikling
Du bliver en del af en virksomhed der er drevet af vilje, proaktivitet og muligheden for at gøre en forskel.  Hos os får du et udfordrende job, med frihed under ansvar og store muligheder for indflydelse, selvstændighed og karriereudvikling. Du vil blive en vigtig del af vores team, og samtidig vil du få sparringspartnere i de andre ledere på kontoret, samt i specialister og kollegaer i hele DSV-koncernen. 

Er vi dine nye kolleger?
Har du spørgsmål til stillingen, opfordres du til at kontakte Kim Andreasen på telefon +45 89364430 eller mail: Kim.Andreasen@dk.dsv.com

Du kommer til at være lokaliseret på vores kontor i Aarhus, indtil vi pr. 01/09/2024 flytter ned i vores nye bygninger i Horsens.
Vi behandler ansøgninger løbende og selvfølgelig fortroligt.


 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Apply now