Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  81671 
Time Type: Full Time

Bliv en del af DSV-teamet i Esbjerg og skab transportløsninger i verdensklasse!

I vores afdeling, Domestic Trucking, servicerer vi en lang række nationale og internationale kunder - og sikrer dem transportløsninger af højeste kvalitet. Vi oplever stigende efterspørgsel fra vores kunder og vi søger derfor endnu en dygtig speditør til vores team.

 

Hos DSV kan vi tilbyde dig spændende arbejdsopgaver samt karrieremuligheder, som du selv kan være med til at forme. Du vil blive en del af et forretningsdrevet, tempofyldt og ’hands-on’ miljø med varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Du vil arbejde tæt med dine kollegaer i mindre teams, hvor gensidig sparring og tillid – og ikke mindst et positivt mindset er afgørende.

 

Kørselsplanlægning og kundeansvar

Fra vores kontor i Esbjerg får du ansvar for disponering af biler i primært Danmark/EU, hvor du vil varetage speditionsprocessen fra A-Z i tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet. Din dagligdag vil primært bestå af kontakt til kunder, vognmænd, chauffører og kollegaer på andre lokationer. Din opgave er at sikre omkostningsstyring og daglig biloptimering i samarbejde med chauffører og vognmænd for at maksimere effektiviteten. Derudover vil du stå for håndtering af afregning hos kunder, kreditering af vognmænd og rapportering.

 

Teamplayer med stort servicegen, købmandskab & humor

Flere års erfaring er ikke afgørende for os – måske har du arbejdet nogle få år inden for feltet, men har med dit ’købmandsskab’ og detaljesans for økonomi og planlægning allerede leveret mærkbare resultater. Det er netop din motivation og sult efter at gøre en forskel for vores kunder, vi finder særlig interessant.

 

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du har lyst til at gøre en forskel og give din kunde en god oplevelse - også når en forsendelse ikke går som planlagt. Vi søger derfor en kollega, der er dygtig til at skabe tillidvækkende relationer - og som formår at opbygge og vedligeholde sunde og langvarige kundeforhold. Handlekraft, personligt drive, humor og en positiv indstilling er naturlige egenskaber for dig - og du arbejder proaktivt og målrettet. Dine omgivelser oplever dig som struktureret og selvstændig, og du sætter en ære i at levere kreative og alternative transportløsninger af høj kvalitet. Derudover ser vi gerne, at du: 

 

  • Er uddannet speditør – og gerne med erfaring indenfor vejspedition.
  • Har et godt købmandskab, er løsningsorienteret og kan forhandle en god pris med leverandører.
  • Er serviceminded, har erfaring med kundekontakt og er tryg ved hyppig telefonkontakt.
  • Behersker Outlook og Excel og hurtigt kan tillære dig nye systemer.
  • Behersker skriftligt og mundtligt engelsk. 

 

Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte Tony Helbo Lindberg, Manager (45) 79187925, hvis du vil vide mere om stillingen og dine muligheder i DSV. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link snarest muligt. Vi behandler ansøgninger løbende og i al fortrolighed. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig.  

 

 

 

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is a dynamic workplace that fosters inclusivity and diversity. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. When you join DSV, you are working for one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. You’ll join a talented team of approximately 75,000 employees in over 80 countries, working passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. DSV aspires to lead the way towards a more sustainable future for our industry and are committed to trading on nature’s terms.

We promote collaboration and transparency and strive to attract, motivate and retain talented people in a culture of respect. If you are driven, talented and wish to be part of a progressive and versatile organisation, we’ll support you and your need to achieve your potential and forward your career.

Visit dsv.com and follow us on LinkedInFacebook and Twitter.

Apply now