Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  83254 
Time Type: Full Time

 

 

DSV søger en dedikeret og struktureret teamleder til vores lager i Ringsted. Hvis du brænder for ledelse og har erfaring med lagerstyring, så er dette job måske noget for dig!

 

Som teamleder vil du få ansvaret for at lede og styre et skift, en afdeling eller en kunde. Du vil indgå i den daglige planlægning af mandskab og opgaver i samarbejde med øvrige teamledere, samt deltage aktivt i den daglige drift. Derudover vil du have det daglige ansvar for din gruppe og sikre, at opgaverne udføres effektivt og korrekt.


Vi forventer, at du er struktureret i din tilgang til dagligdagen og kan indgå i et team, hvor samarbejde er nøgleordet. Du skal kunne gå forrest og vise vejen i travle perioder og være i stand til at lede og fordele opgaver i din gruppe. Erfaring med WMS systemer er et krav, og kendskab til Cargo Write vil være en fordel.


Hos DSV tilbyder vi en arbejdsplads i rivende udvikling, hvor du bliver en del af opbygningsfasen af lageret i Ringsted. Du vil få mulighed for at indgå i et dynamisk ledelsesteam og derigennem opnå personlig udvikling og muligheder for karriereavancement.


Er du klar til at tage udfordringen op og blive en del af et stærkt team på DSV's lager i Ringsted? Send din ansøgning og CV til os hurtigst muligt! 

 

Ansøgningsfrist: 01-08-2024

Kontakt: René Scarvo, Rene.scarvo@dk.dsv.com  |  Office +45 43202248 

 

 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på omtrent 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Apply now