Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Nummer:  71979 
Deltid / Fuldtid: Full Time

 

 

 

 

Har du solid erfaring som leder? Vil du have ansvar for 3 værksteder og motiveres af køb og salg af lastbiler og trailere?

 

”Vi er en virksomhed i hastig udvikling med alle de muligheder, det giver dig. Og du bliver en del af en ambitiøs ledergruppe, som du tager de vigtige beslutninger sammen med,” fortæller Morten Kjærgaard, direktør.

Spil en nøglerolle i driften af 3 værksteder
Som vores nye kollega får du base på vores kontor i Esbjerg, hvor du bliver overordnet ansvarlig for 3 værksteder i henholdsvis Brøndby, Over Jerstal og Esbjerg med samlet set 45+ medarbejdere.

Værkstederne indgår i DSV Road A/S, og mange af os har været her længe og kender hinanden godt. Det betyder også, at du bliver leder for en velfungerende gruppe, hvor samarbejdet er meget stærkt. Herudover indgår du i en lokal ledergruppe på 5 ledere.

Mere konkret får du ansvar for:

  • budgetter og overordnet drift af 3 værksteder
  • at opbygge nye kunderelationer samt have kontakten til de eksisterende kunder
  • indkøb og salg af materiel – trailere og lastbiler.


Samtidig er det op til dig at balancere produktivitet med kvalitet samt opretholde en positiv arbejdskultur og sikre, at mål nås.

Resultatorienteret og moden leder med stærkt købmandskab
Som leder er du ikke typen, der gemmer dig væk bag en lukket kontordør. For du kender vigtigheden af at være hands-on og en synlig og tilgængelig sparringspartner.

Samtidig er du en dygtig og ikke mindst selvstændig købmand, der nemt kan løse opgaverne med de ressourcer, der er til rådighed, ligesom du er resultatorienteret og har et kommercielt mindset.

Derudover er det vigtigt, at du: 

  • har solid erfaring fra en lignende stilling samt erfaring med ledelse af ledere – i dette tilfælde værkførere/arbejdsledere
  • har en god forretningsforståelse og solid økonomisk indsigt
  • er fortrolig med Office-pakken
  • er en tillidsskabende kommunikatør, som er dygtig til at facilitere det gode samarbejde på tværs
  • måske har erfaring med teknik og materiel, gerne lastbiler og trailere.

 

Kunne du tænke dig at vide mere?

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Morten Kjærgaard på 79 18 77 36. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.

 

 

 

 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Apply now