Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Nummer:  82126 
Deltid / Fuldtid: Full Time


Efter 42 års tro tjeneste, går min nuværende værkfører på pension, og derfor søger jeg nu hans afløser!

 

Har du en teknisk baggrund, eller interesserer du dig for transportbranchen? Så er det muligvis dig vi søger til jobbet som værkfører i vores afdeling her i Esbjerg.

 

Sammen med værkstedschefen får du det daglige ansvar for vores mekanikere.
Du refererer til afdelingschefen og har stor indflydelse på din egen arbejdsdag. Hos os får du gode kolleger med høj anciennitet, du bliver en del af en arbejdsplads med velordnede forhold og mulighed for personlig udvikling med blandt andet DSV ´s træning og udviklingsprogram.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at

  • varetage den daglige personaleledelse og bemandingsplanlægning
  • håndtere kundeforespørgsler, afgive tilbud og fakturere
  • opdatere synslister og sikre at flåden kommer til syn

Vi sætter en ære i at være gode sparringspartnere for de mekanikere vi leder. Vi har altid vores kunder i fokus og aftalegrundlaget på plads, førend vi afleverer det færdige arbejde.

 

Faglige kvaliteter
Vi forestiller os, at du måske allerede er værkfører, eller har prøvet kræfter med ledelse på anden måde. En anden mulighed kan også være, at du føler dig klar til at prøve at gå ledervejen nu, du har en god teknisk erfaring i rygsækken som mekaniker og er nu på udkig efter dit første lederjob. En tredje mulighed er, at du i dag arbejder som Servicekoordinator og  besidder et rolig sind i et til tider hektisk miljø, har et godt overblik og er meget struktureret i dit arbejde.

Erfaring inden for lastbilbranchen er ikke et krav. Selvom mekanikerfaget kan være kompliceret, så har vi dygtige medarbejder og kollegaer i DSV Workshop, som kan give dig den indsigt det kræver, for at koordinere en travl hverdag.

 

Personlige kvaliteter
Du kan planlægge og strukturere hverdagen og trives i at holde overblikket, når tingene ændrer sig. Du tager selvstændigt og effektivt fat i opgaverne, og får dem løst – også i pressede situationer. Du er omstillingsparat og serviceminded overfor både interne og eksterne kunder, og du søger aktivt løsninger for afdelingens, dine medarbejderes og kundernes situationer. Endelig har du som person en positiv tilgang til tingene med et godt humør.

 

Vi tilbyder

Hos os får du frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø og en bred kontaktflade i hele organisationen. Vi tilbyder en løn der matcher kvalifikationer, attraktive personalegoder, pensionsordning og sundhedssikring. 

 

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Karsten Pedersen 40 15 05 23.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.

 


 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på omtrent 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Apply now