Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  81252
Time Type: Full Time

DSV skal styrke teamet med en Key Account Manager til Road-divisjonen


I kjernen av vår virksomhet er menneskene – og vi trenger ditt talent og engasjement for å fortsette å skape suksess hver dag. Her møtes ambisjon og teamarbeid i en felles innsats for å takle utfordringer, oppnå suksess, videreutvikle oss og virkelig gjøre en forskjell. Hos oss blir du en del av et dynamisk og fremoverlent arbeidsmiljø, med en helt spesiell drivkraft. 


Lurer du på hvilken drivkraft vi snakker om? Se The Drive!


Er du en handelsorientert person med sterkt fokus på å vedlikeholde eksisterende kunder, samtidig som du aktivt oppsøker nye kunder og bygger gode kunderelasjoner? Vi søker nå en Key Account Manager til vår KAM-avdeling hos DSV Road i Vestby som aktivt vil bidra til lønnsom vekst i vårt selskap. 


Arbeidsoppgavene vil være allsidige og blant annet innebære å: 
•    Aktivt eie og administrere din portefølje. Fra prospektering, vedlikehold til videreutvikling.
•    Bygge og styrke kunderelasjoner for å oppnå langsiktig partnerskap.
•    Gjennomførelse av større tenderbesvarelser.


Vi ser for oss at du har følgende egenskaper og erfaring:
•    Selvstendig, proaktiv og gode kommunikasjonsevner.
•    Teamorientert og god på å samarbeide.
•    Nysgjerrig og ambisiøs.
•    Strukturert og løsningsorientert.
•    Behersker engelsk som arbeidsspråk.


Det viktigste er at du har en lidenskap for logistikk og transport, er nysgjerrig på og har god erfaring med salg.

 

Hvorfor bør du jobbe hos oss?
Menneskene er selve kjernen av vår identitet – det er drivkraften og talentet våre ansatte bringer med seg hver dag som gjør DSV til det spennende stedet det er. Se hva våre kollegaer har å si:
Menneskene – «Her blir menneskene mer enn bare kollegaer; de blir en del av et fellesskap som strekker seg utover arbeidsplassen». 
Miljø – «Vår bedriftskultur er preget av åpenhet, samarbeid og respekt. Vi legger vekt på å skape et positivt og inkluderende arbeidsmiljø hvor alle føler seg velkomne og verdsatt».
Struktur – «Med den flate strukturen vi har i DSV, betyr det at ideer og initiativer blir hørt. Det er et dynamisk og innovativt miljø hvor alle har muligheten til å påvirke og bidra til selskapets suksess». 
Karrierevei – «Det er mange utviklingsmuligheter i DSV! Enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en global rekkevidde og kontorer i mer enn 80 land er det mange muligheter». 


Les mer om hva våre ansatte sier her.

 

DSV Norge
DSV Norge er en del av det dansketablerte DSV-konsernet og organisert i tre divisjoner som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å støtte hele forsyningskjeden til våre kunder; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 650 ansatte i Norge, hvorav ca. 350 i Road divisjonen.


Er vi dine nye kollegaer?
Da bør du gripe muligheten til å bli med på en spennende reise sammen med oss. Send inn din søknad, bestående av CV og søknadsbrev, via vår elektroniske søknadsportal. Vi behandler søknader etter fristen er utløpt og kontakter eventuelle kandidater deretter. 
Vi svarer gjerne på eventuelle spørsmål du måtte ha om stillingen, ta kontakt med Espen Ruud, Senior Manager, mail: espen.ruud@dsv.com, mobil: +47 47701514. for mer informasjon.


Vi gleder oss til å motta din søknad! 


Vil du vite mer?


DSV – Global Transport and Logistics
DSV holder forsyningskjeder i bevegelse i en verden i stadig endring. Vi leverer og administrerer forsyningskjedeløsninger for tusenvis av selskaper hver dag. Vår rekkevidde er global, men vår tilstedeværelse er lokal og nær kundene våre.


Hva innebærer en karriere i DSV?
Når du kommer til DSV, jobber du for et av verdens aller best presterende selskap i transport- og logistikkbransjen. Du vil være en del av en dyktig organisasjon med mer enn 75 000 ansatte i over 80 land. Felles er at alle jobber lidenskapelig for å levere gode kundeopplevelser og tjenester av høy kvalitet. DSV ønsker å være ledende på veien mot en mer bærekraftig fremtid for vår industri og vi forplikter oss til å handle på naturens premisser. DSV er en dynamisk arbeidsplass som fremmer inkludering og mangfold. 


I DSV tror vi på samarbeid og åpenhet, og vi ønsker å tiltrekke, motivere og beholde dyktige medarbeidere. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Har du en ekte drivkraft og har lyst til å være en del av en progressiv og allsidig organisasjon, gir vi deg muligheten til å utvikle ditt potensial og skyte fart på karrieren din.


For mer informasjon, besøk dsv.com/nb-no og følg oss på LinkedIn og Facebook. 
 

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is a dynamic workplace that fosters inclusivity and diversity. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. When you join DSV, you are working for one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. You’ll join a talented team of approximately 75,000 employees in over 80 countries, working passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. DSV aspires to lead the way towards a more sustainable future for our industry and are committed to trading on nature’s terms.

We promote collaboration and transparency and strive to attract, motivate and retain talented people in a culture of respect. If you are driven, talented and wish to be part of a progressive and versatile organisation, we’ll support you and your need to achieve your potential and forward your career.

Visit dsv.com and follow us on LinkedInFacebook and Twitter.

 

Apply now