Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  81551
Time Type: Full Time

 

DSV skal styrke teamet med en Manager, Customs & Administration
 

Vi vet at det kreves en spesiell type mennesker og en helt egen drivkraft for å holde forsyningskjeder i bevegelse i en verden i endring. Bli med på en reise hvor handling, innovasjon og bærekraft møtes for å forme fremtidens forsyningskjeder over hele verden. I DSV strekker vi oss alltid lengre og utfordrer grensene for at kundene våre skal ha en gunstig verdikjede. 

 

Lurer du på hvilken drivkraft vi snakker om? Se The Drive!

 

I rollen som Manager, Customs & Administration vil du lede et team med dyktige kollegaer som spesialiserer seg på toll- og administrasjonsoppgaver. Som Manager vil du lede teamet i å koordinere alle tollrelaterte oppgaver og sikre at all dokumentasjon er i tråd med gjeldende regelverk. Du vil også proaktivt kommunisere med kunder, partnere og leverandører, samt rapportere på nøkkeltall. Denne stillingen gir mulighet for samarbeid og nettverksbygging over landegrensene.
 

Arbeidsoppgavene vil være allsidige og blant annet innebære:

  • å ta ansvar for avdelingens budsjett, kostnadskontroll og månedlig rapportering.
  • å bidra til utvikling av avdelingens tjenester og produkter.
  • å lede og koordinere avdelingens innsats ved å sette klare mål, fremme medarbeiderutvikling, og kultivere et miljø som oppmuntrer til samarbeid og kontinuerlig faglig vekst i avdelingen.

 

Vi ser for oss at du har følgende egenskaper og erfaring:

  • Jeg har solid erfaring med internasjonal transport og logistikk, og ønsker å utvikle meg videre innenfor dette området.
  • Jeg er initiativrik med en systematisk tilnærming til kontinuerlig forbedring og måloppnåelse.
  • Jeg har utmerkede kommunikasjonsevner med evne til å bygge og vedlikeholde relasjoner både med interne og eksterne partnere.
  • Jeg er en engasjerende leder som prioriterer medarbeiderens motivasjon, med et klart fokus på å samarbeide om felles mål og oppnå suksess sammen.

 

Dette er en jobb hvor det treffes mange viktige beslutninger i hverdagen. Hvis du har erfaring med å jobbe med og lede mennesker, samt en evne til raskt å sette deg inn i nye problemstillinger og utfordringer, kan du være den ideelle kandidaten for oss. Det essensielle er at du har en dyp interesse for toll- og administrasjonsarbeid, er nysgjerrig og har solid erfaring med internasjonal transport og logistikk.

 

 

Hvorfor bør du jobbe hos oss?

Menneskene er selve kjernen av vår identitet – det er drivkraften og talentet våre ansatte bringer med seg hver dag som gjør DSV til det spennende stedet det er. Se hva våre kollegaer har å si:

 

Menneskene – «Her blir menneskene mer enn bare kollegaer; de blir en del av et fellesskap som strekker seg utover arbeidsplassen».

 

Miljø – «Vår bedriftskultur er preget av åpenhet, samarbeid og respekt. Vi legger vekt på å skape et positivt og inkluderende arbeidsmiljø hvor alle føler seg velkomne og verdsatt».

 

Struktur – «Med den flate strukturen vi har i DSV, betyr det at ideer og initiativer blir hørt. Det er et dynamisk og innovativt miljø hvor alle har muligheten til å påvirke og bidra til selskapets suksess».

 

Karrierevei – «Det er mange utviklingsmuligheter i DSV! Enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en global rekkevidde og kontorer i mer enn 80 land er det mange muligheter».

 

Les mer om hva våre ansatte sier her.

 

 

DSV Norge

DSV Norge er en del av det dansketablerte DSV-konsernet og organisert i tre divisjoner som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å støtte hele forsyningskjeden til våre kunder; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 650 ansatte i Norge, hvorav ca. 350 i Road divisjonen.

 

Stillingen rapporterer til Senior Manager, Customs.   
 

Er vi dine nye kollegaer?

Da bør du gripe muligheten til å bli med på en spennende reise sammen med oss. Send inn din søknad, bestående av CV og søknadsbrev, via vår elektroniske søknadsportal. Vi behandler søknader løpende og anbefaler derfor å søke i dag, istedenfor i morgen.

 

Vi svarer gjerne på eventuelle spørsmål du måtte ha om stillingen, ta kontakt med Senior Manager, Customs: Elin Tveiten på telefon +47 92236973 eller elin.tveiten@no.dsv.com for mer informasjon.

 

Vi gleder oss til å motta din søknad!
 

 

Ønsker du å lese mer?

 

Om DSV – Global Transport and Logistics

DSV holder forsyningskjeder i bevegelse i en verden i stadig endring. Vi leverer og administrerer forsyningskjedeløsninger for tusenvis av selskaper hver dag. Vår rekkevidde er global, men vår tilstedeværelse er lokal og nær kundene våre.
 

Hva innebærer en karriere i DSV?

Når du kommer til DSV, jobber du for et av verdens aller best presterende selskap i transport- og logistikkbransjen. Du vil være en del av en dyktig organisasjon med mer enn 75 000 ansatte i over 80 land. Felles er at alle jobber lidenskapelig for å levere gode kundeopplevelser og tjenester av høy kvalitet. DSV ønsker å være ledende på veien mot en mer bærekraftig fremtid for vår industri og vi forplikter oss til å handle på naturens premisser. DSV er en dynamisk arbeidsplass som fremmer inkludering og mangfold.

 

I DSV tror vi på samarbeid og åpenhet, og vi ønsker å tiltrekke, motivere og beholde dyktige medarbeidere. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Har du en ekte drivkraft og har lyst til å være en del av en progressiv og allsidig organisasjon, gir vi deg muligheten til å utvikle ditt potensial og skyte fart på karrieren din.

For mer informasjon, besøk dsv.com/nb-no og følg oss på LinkedIn og Facebook.

 

 

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is a dynamic workplace that fosters inclusivity and diversity. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. When you join DSV, you are working for one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. You’ll join a talented team of approximately 75,000 employees in over 80 countries, working passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. DSV aspires to lead the way towards a more sustainable future for our industry and are committed to trading on nature’s terms.

We promote collaboration and transparency and strive to attract, motivate and retain talented people in a culture of respect. If you are driven, talented and wish to be part of a progressive and versatile organisation, we’ll support you and your need to achieve your potential and forward your career.

Visit dsv.com and follow us on LinkedInFacebook and Twitter.

 

Apply now