Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  71859
Time Type: Full Time

Vil du være en del av noe som er 75,000 ganger større enn deg selv?
Det er nemlig så mange kollegaer du vil ha på en reise mot å koble verden sammen og å sette ditt preg på vår virksomhet. I DSV mener vi at menneskene er kjernen i hva vi er – drivet, talentet og engasjementet de bringer med seg hver dag, er det som gjør DSV til et fantastisk arbeidssted.
 
Så om du er en dyktig selger som synes internasjonal transport og logistikk er spennende, og som ønsker en karriere i et av verdens største transport og logistikkonsern; Da bør du lese videre! 
 

For å understøtte den solide vekstreisen vi er på, søker vi nå en Sales Representative som skal styrke salgsavdelingen ved vårt Air & Sea hovedkontor.

Med vekst og utvikling er vi i posisjon til å kunne tilby våre kunder solide løsninger for deres transport og logistikkbehov. Vi har kunden i sentrum hver dag og jobber hver dag for å kunne tilsikre at våre kunder blir møtt med høy kvalitet og tett oppfølging i deres samarbeid med DSV. 

 
Kan du kjenne deg igjen i dette?
•    Jeg trives med å jobbe i et høyt tempo og er god på å multitaske.
•    Jeg er effektiv, løsnings- og detaljorientert. Jeg jobber selvstendig, er proaktiv og fullfører oppgaver til avtalt tid.
•    Jeg er fremoverlent og uredd, med stor driv. Jeg er en naturlig nettverksbygger i møte med andre mennesker. 
•    Jeg er resultatorientert og kommersielt anlagt. Kunden har første prioritet, selv når arbeidsbelastningen er stor og viktige avgjørelser må tas.
•    Jeg er en god kollega og det motiverer meg at suksess er et resultat av teamarbeid.
•    Jeg har stor interesse for internasjonal transport og logistikk, spesielt sjø- og flyfrakt.  
•    Mine kommunikasjonsevner er gode og jeg behersker engelsk godt, både muntlig og skriftlig. Jeg behersker også et av de skandinaviske språkene godt. 

Hvis dette er deg; da håper vi du vil sende din søknad nå!
 

I rollen som Sales Representative vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære: 
•    identifisering av mulige kunder i henhold til definerte mål og prioriterte kundesegmenter.
•    oppsøkende nysalg ovenfor nye kunder, inkl. gjennomføring av kundemøter.
•    å kontinuerlig fokusere på optimaliserte løsninger og identifisere utviklingspotensial hos eksisterende kunder, inkl. mersalg.
•    å opprettholde proaktiv dialog med kunder, utføre utmerket kundeservice og kontinuerlig ivareta deres lojalitet til DSV gjennom profesjonell håndtering. 
•    å ha løpende dialog med våre operative avdelinger og viktige stakeholders i organisasjonen for å tilsikre konkurransedyktige betingelser.
•    å holde deg oppdatert på markeds-, konkurranse- og leverandørsituasjon til enhver tid.
•    oppdatering av informasjon i CRM-systemet, vedlikehold av avtaler, utforming av tilbud og presentasjonsmaterialet. 

 
 
For å lykkes i denne rollen er det en forutsetning at du har stor interesse for internasjonal transport og logistikk. Om du har erfaring med dette fra tidligere, er det en fordel. 
Dette er en jobb som er preget av stor grad av tillitt og frihet innenfor definerte rammer. Du vil ta mange viktige avgjørelser i hverdagen og kontinuerlig kommunisere med alle involverte parter i transporten. Vi ser etter en som evner å se muligheter, utviklings- og forbedringsområder. På denne måten kan vi til enhver tid tilsikre at våre kunder mottar best mulig service og optimaliserte løsninger.
Det er viktig at du er en fremoverlent person som lett kommer i kontakt med nye mennesker. Du må være uredd og ha stor indre driv.

 
DSV i Norge
DSV Air & Sea AS er en del av det dansketablerte DSV-konsernet. I Norge er vi representert med alle tre divisjoner; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 550 ansatte i Norge, hvorav ca. 110 i Air & Sea divisjonen. 
Stillingen er tilknyttet vårt hovedkontor i Oslo. 

 

Hva innebærer en karriere i DSV?
Som medarbeider i DSV Air & Sea AS er du en del av et dynamisk og fremoverlent miljø hvor avgjørelser tas raskt på alle nivå. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Vi bryr oss om din karrierevei, enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en omfattende global rekkevidde og kontorer i mer enn 90 land er mulighetene mange. 

Hvis du har den riktige driven, talent og tar ansvar, vil vi gi deg den support du trenger for å maksimere ditt potensial. 

Vi er freight forwarders, salgspersonell, regnskapsførere, truckførere, sjåfører, IT ingeniører, spesialister og en rekke andre funksjoner vi er avhengig av – og vi har alle tatt valget om å «forward our careers». 

Så bli med oss og «forward your career». 

 

Har du spørsmål om stillingen?

Send en epost til: Ole-Jacob Følling (ole-jacob.folling@no.dsv.com).

 

For at vi skal kunne behandle din søknad må den sendes elektronisk via søknadsportalen og skal inneholde både søknadsbrev og CV.
 

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is a dynamic workplace that fosters inclusivity and diversity. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. When you join DSV, you are working for one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. You’ll join a talented team of more than 75,000 employees in over 80 countries, working passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. DSV aspires to lead the way towards a more sustainable future for our industry and are committed to trading on nature’s terms.

We promote collaboration and transparency and strive to attract, motivate and retain talented people in a culture of respect. If you are driven, talented and wish to be part of a progressive and versatile organisation, we’ll support you and your need to achieve your potential and forward your career.

Visit dsv.com and follow us on LinkedInFacebook and Twitter.

 

Apply now