Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  81504
Time Type: Full Time

 

DSV søker etter en Senior Team Lead til en ny stor kunde!

 

Vi vet at det kreves en spesiell type mennesker og en helt egen drivkraft for å holde forsyningskjeder i bevegelse i en verden i endring. Bli med på en reise hvor handling, innovasjon og bærekraft møtes for å forme fremtidens forsyningskjeder over hele verden. I DSV strekker vi oss alltid lengre og utfordrer grensene for at kundene våre skal ha en gunstig verdikjede. 

Lurer du på hvilken drivkraft vi snakker om? Se The Drive!

 

Bli en nøkkelspiller i vårt team som Senior Team Lead, Warehouse, og spill en sentral rolle i implementeringen av en ny stor kunde! Med fokus på å ivareta og utvikle teamet ditt med tett oppfølging, sikrer du kontinuerlig forbedring og resultatoppnåelse. Bli med å forme fremtiden for vår lageroperasjon!

 

Arbeidsoppgavene vil være allsidige og blant annet innebære:

  • å fremme teamets utvikling og engasjement gjennom aktiv oppfølging og veiledning.
  • å ta eierskap til daglig operasjon, inkludert planlegging, prioritering og fordeling av oppgaver i teamet.  
  • å ta eierskap til kunden gjennom proaktiv dialog, utføre utmerket kundeservice og kontinuerlig ivareta kundens vareflyt.


Vi ser for oss at du har følgende egenskaper og erfaring:

  • Jeg er initiativrik, og leder effektivt også under komplekse og utfordrende situasjoner.
  • Jeg er en erfaren leder og evner å motivere og utvikle et team under endring.
  • Jeg har erfaring med ledelse innen lagerarbeid, og kan vise til resultater innen forbedring av operasjonelle prosesser og økt effektivitet i lageroperasjoner.

 

I denne rollen vil du lede vårt team gjennom overgangsperioden for å sikre en sømløs og effektiv integrering. Som Senior Team Lead vil du bistå med å implementere operasjonelle strategier som er tilpasset den nye kundens behov. Du vil arbeide tett med kundens representanter for å forstå deres spesifikke krav og lede ditt team i å tilpasse våre prosesser og systemer deretter.

 

Hvorfor bør du jobbe hos oss?

Menneskene er selve kjernen av vår identitet – det er drivkraften og talentet våre ansatte bringer med seg hver dag som gjør DSV til det spennende stedet det er. Se hva våre kollegaer har å si:

 

Menneskene – «Her blir menneskene mer enn bare kollegaer; de blir en del av et fellesskap som strekker seg utover arbeidsplassen».

 

Miljø – «Vår bedriftskultur er preget av åpenhet, samarbeid og respekt. Vi legger vekt på å skape et positivt og inkluderende arbeidsmiljø hvor alle føler seg velkomne og verdsatt».

 

Struktur – «Med den flate strukturen vi har i DSV, betyr det at ideer og initiativer blir hørt. Det er et dynamisk og innovativt miljø hvor alle har muligheten til å påvirke og bidra til selskapets suksess».

 

Karrierevei – «Det er mange utviklingsmuligheter i DSV! Enten du vil utvikle deg lokalt eller søke nye eventyr internasjonalt. Med en global rekkevidde og kontorer i mer enn 80 land er det mange muligheter».

 

Les mer om hva våre ansatte sier her.

 

DSV Norge
DSV Norge er en del av det dansketablerte DSV-konsernet og organisert i tre divisjoner som tilbyr et komplett spekter av tjenester for å støtte hele forsyningskjeden til våre kunder; Air & Sea, Road og Solutions. Vi har ca. 650 ansatte i Norge, hvorav ca. 135 i Solutions divisjonen.

 

Stillingen rapporterer til Site Manager.

 

Er vi dine nye kollegaer?
Da bør du gripe muligheten til å bli med på en spennende reise sammen med oss. Send inn din søknad, bestående av CV og søknadsbrev, via vår elektroniske søknadsportal. Vi behandler søknader løpende og anbefaler derfor å søke i dag, istedenfor i morgen.

 

Vi svarer gjerne på eventuelle spørsmål du måtte ha om stillingen, ta kontakt med Tom Kjetil Kroken, Site Manager, +47 93258589 eller tom.kroken@no.dsv.com for mer informasjon.

 

Vi gleder oss til å motta din søknad!

 

Ønsker du å lese mer?

 

Om DSV – Global Transport and Logistics

DSV holder forsyningskjeder i bevegelse i en verden i stadig endring. Vi leverer og administrerer forsyningskjedeløsninger for tusenvis av selskaper hver dag. Vår rekkevidde er global, men vår tilstedeværelse er lokal og nær kundene våre.

 

Hva innebærer en karriere i DSV?

Når du kommer til DSV, jobber du for et av verdens aller best presterende selskap i transport- og logistikkbransjen. Du vil være en del av en dyktig organisasjon med mer enn 75 000 ansatte i over 80 land. Felles er at alle jobber lidenskapelig for å levere gode kundeopplevelser og tjenester av høy kvalitet. DSV ønsker å være ledende på veien mot en mer bærekraftig fremtid for vår industri og vi forplikter oss til å handle på naturens premisser. DSV er en dynamisk arbeidsplass som fremmer inkludering og mangfold.

 

I DSV tror vi på samarbeid og åpenhet, og vi ønsker å tiltrekke, motivere og beholde dyktige medarbeidere. Hos oss møtes ambisjon og teamarbeid, med mål om å imøtekomme utfordringer, oppnå suksess, utvikle oss og å gjøre en forskjell. Har du en ekte drivkraft og har lyst til å være en del av en progressiv og allsidig organisasjon, gir vi deg muligheten til å utvikle ditt potensial og skyte fart på karrieren din.

For mer informasjon, besøk dsv.com/nb-no og følg oss på LinkedIn og Facebook.

 

 

DSV – Global Transport and Logistics

DSV is a dynamic workplace that fosters inclusivity and diversity. We conduct our business with integrity, respecting different cultures and the dignity and rights of individuals. When you join DSV, you are working for one of the very best performing companies in the transport and logistics industry. You’ll join a talented team of approximately 75,000 employees in over 80 countries, working passionately to deliver great customer experiences and high-quality services. DSV aspires to lead the way towards a more sustainable future for our industry and are committed to trading on nature’s terms.

We promote collaboration and transparency and strive to attract, motivate and retain talented people in a culture of respect. If you are driven, talented and wish to be part of a progressive and versatile organisation, we’ll support you and your need to achieve your potential and forward your career.

Visit dsv.com and follow us on LinkedInFacebook and Twitter.

 

Apply now