Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

DSV är en dynamisk arbetsplats som främjar samhörighet och mångfald. Vi bedriver vår verksamhet med integritet samt med respekt för olika kulturer och individers värdighet och rättigheter. 
Du kommer att ingå i en kunnig organisation med mer än 75 000 anställda i över 90 länder, som arbetar passionerat för att leverera fantastiska kundupplevelser och tjänster av hög kvalitet. Vi strävar efter att ligga i framkant i arbetet mot en mer hållbar framtid för vår bransch och att göra affärer på naturens villkor.

 

Vi söker nu en ny stjärna till vårt marknadsteam som kommer att ansvara för framtagandet av innehåll till digitala plattformar som Linkedin, Facebook, Instagram och vår hemsida. Rollen har stort ansvar att genom storytelling berätta om DSV och se till att våra målgrupper lär känna oss ordentligt. Är det du?
 

Dina primära arbetsuppgifter:

 • Producera innehåll för olika digitala plattformar som sociala medier och hemsidan.
 • Samordna innehållsbehoven mellan våra olika divisioner så att vi har en röd tråd i vår kommunikation.
 • Planera, schemalägga och publicera innehållet i våra digitala kanaler.
 • Följa upp och analysera marknadsföringsinsatserna och att utifrån dessa presentera utvecklingsmöjligheter.
 • Vi ser det som meriterande och kul om du kan annonsera i sociala medier och/eller på Google.
   

Vi tror att du har med dig:

 • Utbildning inom kommunikation eller marknadsföring från högskola eller yrkeshögskola.
 • 1-2 års arbetslivserfarenhet inom området
 • Erfarenhet av att arbeta program som i Canva, Hootsuite och program för enklare videoredigering.
 • Stort intresse för innehållsskapande och storytelling
 • Förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ

 

För att lyckas i rollen behöver du ha god förmåga att lyssna in olika behov och på så sätt förstå helheten för att kunna anpassa budskap och förklara komplexitet på ett inbjudande och engagerande sätt.  
 

I rollen finns stora möjligheter att påverka verksamheten och utvecklas tillsammans med oss. Som person behöver du tycka om att ta dig an alla möjligheter en stor organisation kan erbjuda. Vid frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef, Jennie, på +46 860955255 alt. jennie.hahnvondorsche@dsv.com
 
På DSV tror vi att olika erfarenheter och mångfald bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

På DSV använder vi oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med DSV:s värdegrund
 
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
 

Apply now