Global Transport and Logistics
Vælg land

Vælg land

MyDSV

Effektiv vejtransport fra Kina

Har du import fra Kina, er vejtransport lige nu et stærkt alternativ til luftfragt, der er udfordret af store godsmængder og en knap kapacitet.

Har du import fra Kina, er vejtransport lige nu et stærkt alternativ til luftfragt, der er udfordret af store eksportmængder og knap kapacitet.

I sidste uge åbnede DSV i Danmark op for en alternativ og midlertidig løsning til din import af stykgods og større varepartier fra Kina.

Med vejtransport får du en effektiv dør-til-dør løsning, der navigerer helt uden om den stærkt udfordrede eksportsituation ude i Kina, der bærer præg af godsophobninger og flaskehalsproblemer på lufthavnsterminaler.

Tine Jørgensen, der er Manager for DSV’s baneløsning og nu faciliterer import fra Kina med lastbil, fortæller: 

”Vi har besluttet os for at tage lastbiltransport ind som et midlertidigt alternativ, fordi løsningen er tryg, enkel og effektiv i en tid, hvor infrastrukturen er presset ude i Kina. Ser vi på de transittider og priser som tilbydes i luftfragtmarkedet i øjeblikket, kiler vejtransport sig ind som en markant billigere løsning med nogle ret så attraktive transittider”. 

DSV afhenter gods i hele landet og kører det via egen terminal ude i Kina, inden at turen går mod Danmark.

Se LTL-køreplan fra Shanghai, Ningbo, Qingdao, Xingang, Shenzhen/Yantian, Fuzhou og Xiaman

Fordele ved DSV’s vejtransport fra Kina

  • Billigt alternativ til luftfragt
  • Transport af stykgods og full load (LTL og FTL)
  • Fleksible afgangstider
  • Korte transittider
  • Transport af alle varegrupper (farlig gods sendes sendes kun afsted som Full Truck Load) 
  • GPS-overvåget lastbiler
  • Hvil og pauser holdes på aflukkede p-pladser

En FTL-sending fra Shanghai og med levering herhjemme tager blot 15-17 dage. Sammenlignes transittid og pris med luftfragt ud fra den nuværende situation er sendingen kun få dage længere undervejs men giver en betydelig besparelse i fragtbudgettet.

Har du import fra Kina og er interesseret i at høre mere om vores FTL- og LTL-løsning med vejtransport, står Tine Jørgensen til rådighed. 

 

Vejtransport fra Kina, kontakt Tine Jørgensen
Tlf.: +45 79 29 71 31
E-mail: DK.SHA.Road.Import@DK.DSV.COM