Global Transport and Logistics
Vælg land

Vælg land

MyDSV

DSV-tog fra Kina til Danmark skal sikre danske forsyningskæder i udfordret transportmarked

DSV Rail i Danmark sikrer ekstra fragtkapacitet efter kinesisk nytår med en direkte bloktogsløsning fra Shanghai til Fredericia.

DSV-tog fra Kina til Danmark skal sikre danske forsyningskæder i udfordret transportmarked

I slutningen af februar skrives der DSV-historie i Danmark, når det første bloktog afgår fra Shanghai i Kina med retning mod Danmark. DSV Rail i Danmark har sikret sig adgang til et helt tog med plads til 50 containere og det nødvendige ’equipment’. 

Tine Jørgensen, der er General Manager og ansvarlig for DSV’s banetransport, siger om sikringen af ekstra kapacitet i det nuværende marked:

”I DSV arbejder vi på højtryk for at sikre effektive oversøiske transportløsninger til danske virksomheder i denne ekstraordinære tid med corona. Vores kunder skal kunne regne med os, når det spidser til, og det gør det bestemt her i februar med det kinesiske nytår, som påvirker fragtkapaciteten på tværs af samtlige transportformer”.

Læs mere om det kinesiske nytår

DSV’s eget bloktog til Danmark er ligesom DSV’s øvrige baneløsninger fra Kina et effektivt alternativ til både søfragt og luftfragt. Med en transittid fra terminal i Shanghai til dør i Danmark på 20-23 dage er det ifølge Tine Jørgensen en yderst attraktiv løsning i det nuværende transportmarked fra Kina mod Europa.  

”Der er virkelig pres på markedet i øjeblikket, og derfor er vores tog med ekstra kapacitet i slutningen af februar blevet virkelig godt modtaget”, fortæller Tine Jørgensen og forklarer kort om setuppet: 

”I samarbejde med baneoperatøren har vi skruet en specialløsning sammen, hvor vi minimerer transittiden mest muligt på den sidste del af ruten til Danmark. Samlet set har vi faktisk formået at skære 3-4 dage af den samlede transittid”.

Fakta om DSV-toget fra Danmark til Kina
FCL + LCL med konsolidering i DSV’s eget lukket system

Cut off Shanghai den 22. februar 
ETD Shanghai den 28. februar
ETA Taulov/Fredericia den 18. marts 
Dør-levering i Danmark fra den 19.-22. marts

(DSV-toget fra Kina til Danmark vil ikke påvirke DSV’s øvrige baneprodukter og fastlagte afgangstider for FCL og LCL)

DSV’s banetransport – et let og fleksibelt alternativ 

Har du og din virksomhed import fra Kina, er banetransport et let og fleksibelt alternativ. Som transportkøber kan du enkelt skifte fra søfragt til banetransport og få importeret dine varer hurtigere hjem fra Kina. DSV’s specialister hjælper dig hele vejen, så det kræver intet ekstra fra din side.  

Er du interesseret i at høre mere om DSV-toget og mulighederne med banetransport, står Tine Jørgensen og DSV’s danske Rail-afdeling til rådighed.

Tlf. +45 79 29 71 31
E-mail: tine.joergensen@dk.dsv.com