Global Transport and Logistics
Vælg land

Vælg land

MyDSV

DSV indsætter bloktog fra Kina til Danmark

I et stærkt udfordret transportmarked med begrænset kapacitet og høj efterspørgsel på fragt fra Kina til Europa sikrer DSV nu ekstra kapacitet med bloktog.

DSV-tog fra Kina til Danmark skal sikre danske forsyningskæder i udfordret transportmarked

Tilbage i februar måned blev der skrevet DSV-historie i Danmark med det første direkte bloktog fra Kina til Danmark. Her tre måneder senere indsætter DSV nu det tredje bloktog i rækken for løbende at sikre ekstra fragtkapacitet til danske forsyningskæder. 

Tine Jørgensen, der er General Manager og ansvarlig for DSV’s banetransport, siger om udviklingen og sikringen af ekstra kapacitet med banetransport: 

”I det nuværende oversøiske transportmarked har banetransport virkelig vist sig som et stærkt og effektivt alternativ til både søfragt og luftfragt. Derfor arbejder vi konstant på at sikre mere kapacitet og flere transportløsninger på skinnerne til kunder, der har leverancer, som skal hurtigt og effektivt hjem fra Kina”.

Fakta om DSV-toget fra Danmark til Kina

FCL + LCL med konsolidering i DSV’s eget lukket system.

> Cut off main ports den 7. juni 2021  
> ETD fra Changsha den 14. juni 2021 
> ETA i Taulov den 9. juli 2021 
> Dør-levering i Danmark fra den 10-13. juli 2021 

DSV’s banetransport – et let og fleksibelt alternativ 

Har du og din virksomhed import fra Kina, er banetransport et let og fleksibelt alternativ. Som transportkøber kan du let skifte fra søfragt til banetransport og få importeret dine varer hurtigere hjem fra Kina. DSV’s specialister hjælper dig hele vejen, så det kræver intet ekstra fra din side.  

Er du interesseret i at høre mere om DSV-toget og mulighederne med banetransport, står Tine Jørgensen og DSV’s danske Rail-afdeling til rådighed.

Tlf. +45 79 29 71 31
E-mail: tine.joergensen@dk.dsv.com