Global Transport and Logistics
Velg land

Velg land

myDSV

DSV Solutions og DSV Road flytter til Vestby

Vi har gleden av å informere om at DSV Solutions og DSV Road flytter sitt hovedkontor, terminal og lager til Vestby

DSV flytter hovedkontor

Vi har gleden av å informere om at DSV Road og DSV Solutions flytter sitt hovedkontor, terminal og lager til Vestby, sør for Oslo. 

Det er med stor glede at vi nå flytter og samtidig samlokaliserer oss, hvor DSV Road og DSV Solutions vil være på ett og samme sted.

Vår Air & Sea divisjon vil fortsatt ha sitt hovedkontor i Lillestrøm, bl.a. som følge av ønske om nærhet til Gardermoen. Divisjonen vil også i stor grad ha representanter tilstede på Vestby og samlet sett vil DSV ha tilstedeværelser på to lokasjoner i Oslo-regionen.  

Siden slutten av mai i år, har DSV Road og DSV Solutions beveget seg gradvis fra tre andre lokasjoner rundt Oslo til Vestby-anlegget, som snart er i full drift. 

DSV Road flytter inn førstkommende mandag 7. september 2020. 

Den nye lokasjonen består av en terminal på 12,000 kvm, 32,000 kvm lager inkludert 7,000 kvm mesanin og 4,700 kvm kontor- og personalfasiliteter. Anlegget skal miljøsertifiseres i henhold til Breeam-NOR, som er en av de mest brukte miljøsertifiseringene internasjonalt, for kommersielle bygninger. Det er Logistic Contractor som har oppført bygget. 

DSV Solutions sitt lager fører en høy grad av automatikk. Et Autostore anlegg skal dekke småvarehåndtering og den økende etterspørselen innenfor e-handel. I tillegg vil DSV starte opp med selvkjørende trucker som vil håndtere helpalle-håndteringen i et eget miljø. 

For oversikt over adresser til våre hovedkontor, se under: 

DSV hovedkontor

DSV Road AS, Toveien 35/37/39, 1540 Vestby

DSV Air & Sea AS, Leiraveien 13 B, 2000 Lillestrøm 

DSV Solutions AS, Toveien 35/37/39, 1540 Vestby

Dersom du har spørsmål til, ber vi deg ta kontakt med oss direkte på tlf. +47 09870 eller ta kontakt med din lokale DSV-representant.

Spørsmål?  

Ta kontakt med oss på tlf. +47 09870, så hjelper vi deg!

Kontakt oss