Global Transport and Logistics
Velg land

Velg land

myDSV

COVID-19 oppdatering

Vi har fullt fokus på å holde leveransene i gang, til tross for den utfordrende situasjonen vi befinner oss i. Les mer om våre siste oppdateringer vedrørende COVID-19 her.

COVID-19 oppdatering

Informasjon vedrørende COVID-19 og oppdateringer

DSV har fullt fokus på å holde leveransene i gang, til tross for den utfordrende situasjonen vi befinner oss i. Vi i DSV tilstreber oss å opprettholde et så godt driftsopplegg som overhodet mulig, og vi står godt rustet i forhold til å betjene alle våre kunder med nødvendig kompetanse og kapasitet. 

Vi gjør oppmerksom på at vi i DSV fortsetter å overvåke situasjonen nøye og at vi har vår egen beredskapsgruppe i Norge som vil sikre at våre kunder og organisasjoner, får nødvendig informasjon, samt at nødvendige tiltak iverksettes etter behov. 

Slik situasjonen ser ut nå, opprettholder vi tilnærmet normal drift på alle våre divisjoner. Situasjonen i Norge og globalt endrer seg fra dag til dag, så vi minner alle våre kunder på å holde tett dialog med sine leverandører og mottakere for å sikre mulighetene for henting og levering av gods. 

Du kan lese mer om vår midlertidige COVID-19 tillegg på import og eksport til og fra Norge i Sjælland her og informasjon om produksjons- og ledetider

Vi ber også om at du kontakter din lokale DSV-representant for spørsmål og/eller informasjon/hjelp/veiledning vedrørende dine fraktbehov og sendinger. 

Vi står til deres disposisjon. 

Med vennlig hilsen

DSV Norge 

Spørsmål?  

Ta kontakt med oss på tlf. +47 09870, så hjelper vi deg!

Kontakt oss