Global Transport and Logistics
Velg land

myDSV

eCC

eCC er en innovativ løsning som er spesielt utviklet for å hjelpe globale eller store kunder med å samarbeide bedre med DSV. Ved å tilby et sett med digitale verktøy og funksjonaliteter, gjør eCC det enklere for kunder å administrere forsendelser, spore laster og håndtere dokumentasjon i sanntid. Ved å ta kontakt med din lokale representant hos DSV Air & Sea kan du lære mer om hvordan eCC kan hjelpe deg med å optimalisere dine globale forsyningskjeder og redusere kostnader samtidig som du øker effektiviteten. Finn den rette balansen mellom effektivitet og bærekraft med eCC fra DSV.

Klikk her for innlogging hvis du har brukernavn og passord

Spørsmål?

Ta kontakt med oss på tlf. +47 09870, så hjelper vi deg!

Kontakt oss