Global Transport and Logistics
Velg land

myDSV

eDC

Dette er et system for de kunder som har et krav utover rene transporttjenester

Kunder som trenger ordresystem for innkjøp og salg kan benytte dette.

eDC kan også levere funksjoner for å kontrollere leveringsflyten med avanserte rapporter og varslingsfunksjoner. Det er standardsystemet for support til kontrolltårnoppsett.

For mer informasjon vedrørende eDC, ber vi deg ta kontakt med din lokale DSV-representant hos DSV Air & Sea.

Klikk her for innlogging hvis du har brukernavn og passord

Spørsmål?

Ta kontakt med oss på tlf. +47 09870, så hjelper vi deg!

Kontakt oss