Global Transport and Logistics
Select country/region

Select country/region

MyDSV

MyDSV
Login Sign up

Job Req Number:  75666 
Time Type: Full Time

 

 

Har du interesse for mekanik lastbiler og trailer, og har du hænderne skruet rigtigt på? Så er du måske vores nye lastvognsmekaniker lærling til DSV Road A/S værksted i Esbjerg

 

Som lærling hos DSV Road, bliver du en del af et team af erfarne, ansvarsbevidste og faglig dygtige kolleger med mange års anciennitet i DSV. 

 

Du kommer til at arbejde på flere forskellige lastvognsmærker, hvor også eksterne kunders køretøjer kommer forbi vores værksted. 

 

Vi tilbyder dig en god oplæring, Så du kan være med til at bidrage til den høje kvalitet vi er kendt for, når vi leverer til vores interne som eksterne kunder til aftalt tid.  

 

Da vi gerne vil være anerkendt for høj kvalitet i alt hvad vi laver, har vi naturligvis også forventninger til at du som person og din kvalitet i arbejdet kan passe ind i teamet, når du er med til at servicere og reparere køretøjerne. 

 

Hvad kan du se frem til omkring uddannelsen

Lastvognsmekaniker uddannelsen tager ca. 3½ år + grundforløb. Under uddannelsen vil du få kendskab til de teknikker og den teknologi, der bruges ved kontrol, service og reparation af lastvogne og trailer.

 

Du vil komme til at arbejde med alt fra motor, gearkasse og bagtøj til styretøj, førerhus og undervogn, lastvognstrailer, anhænger og meget andet. 

 

Har du hænderne skruet rigtig på, elsker at skille ting ad, for at samle igen? 

 

Kan du sætte hak ud for nedenstående:

  • Du skal have bestået grundforløb 1 og/ eller 2
  • Du har interesse for de tunge køretøjer.
  • Du er grundig i din tilgang til opgaver og syntes det sjovt med en alsidig hverdag.
  • Du har god teknisk forståelse.

 

Så kan du glæde dig til følgende:

  • En arbejdsplads hvor vi fokuserer på høj medarbejdertilfredshed og hvor overenskomstmæssig løn under uddannelse inkl. sundhedsforsikring er en selvfølge.
  • Det du lærer på skolen, skal du bruge i dit daglige arbejde og omvendt.
  • Vi støtter op omkring dig og sikrer den gode balance imellem praktik og teori.
  • Med en uddannelse hos DSV Road A/S får du masser af muligheder

 

Gode arbejdskollegaer og et godt kollegialt sammenhold. Samt en uddannelse med minimal arbejdsløshed og masser af udviklingsmuligheder.
 
Vi tilbyder naturligvis gode personalevilkår, herunder sundhedssikring og pensionsordning.

 

Kunne ovenstående være noget for dig?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning  

 

send din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Vi behandler løbende de ansøgninger der kommer ind, så søg hellere nu end i morgen.

 

Har du spørgsmål eller ønsker at høre mere om stillingen kan du kontakte værkstedschef Karsten Pedersen på telefon: +45 40150523 

 

Tiltrædelse er hurtigt muligt efter aftale
 

 

DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 80 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Apply now